Prijave na Realizator 2018. premašile prošlogodišnju ediciju

Realizator, Zaklada, 2018, Sveučilište, UNIRI

U nedjelju 21. listopada zatvorili smo prijave za treću ediciju case study natjecanja Realizator 2018. Ove godine imamo još više prijavljenih timova i studenata nego u prošloj ediciji što nas iznimno veseli!

Prijavilo se 86 studenata i studentica od kojih je velika većina sa Sveučilišta u Rijeci te jedna studentica Veleučilišta u Rijeci. Ono što nas je posebno oduševilo je da prijavitelji dolaze s čak 11 od ukupno 15 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, najviše s Odjela za biotehnologiju i s Ekonomskog fakulteta, zatim s Tehničkog fakulteta, Odjela za informatiku, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Medicinskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Pomorskog fakulteta, Pravnog fakulteta te Odjela za fiziku. Prijavljeni timovi su također vrlo interdisciplinarni, a ovakva raznolikost studenata ne samo da potvrđuje široku tematiku ovogodišnjih slučajeva, već i ukazuje na potrebu ovakvih natjecanja u Sveučilišnoj zajednici.

Prema fakultetu

Većina prijavljenih su studenti preddiplomskog studija, zatim diplomskog studija te integriranih studija, a prijavile su se 53 studentice te 33 studenata, sastavljenih u ukupno 35 timova, od kojih je većina odabrala rješavati po dva slučaja.

Broj prijava (timova) prema prijavljenim slučajevima je:

“Centralno naručivanje pacijenata” (Dom zdravlja Primorsko-goranske županije) – 10 prijava

“Kako proširiti poslovanje na inozemna tržišta?” (Geotech d.o.o.) – 3 prijave

“Riječki Tunel – TunelRI” (Grad Rijeka)  – 13 prijava

“Penetracija (rast) brenda Vizol S u Hrvatskoj kroz inovaciju” (Jadran-galenski laboratorij d.d.) – 10 prijava

“Ljekoviti Lošinj” (Jadranka hoteli d.o.o.) – 9 prijava

“Diferencijacija proizvoda i usluga od konkurencije” (Namještaj Mima d.o.o.) – 10 prijava

slučajevi

S prijavama smo završili START modul, a u edukacijski LEARN modul ulazimo već 30. listopada sa prvom edukacijom Kreiranje poslovnih ideja. Uskoro ćemo objaviti i dodatne korisne informacije za natjecatelje pa nas pratite putem naših mrežnih i Facebook stranica.

Vidimo se uskoro!

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora