Predstavnice Zaklade polaznice Akademije filantropije

IMG_20180914_095320

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji sa Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, izradila je program izobrazbe u okviru Akademije za filantropiju za predstavnike zaklada uključenih u Hrvatski forum zaklada ‘ZaDobro.BIT!’.

Svaku od izobrazbi vode renomirani američki stručnjaci za filantropiju i neprofitni sektor te omogućuju stjecanje znanja i vještina za učinkovito upravljanje, vođenje i djelovanje zaklada.

Prva izobrazba naziva Održivi razvoj neprofitnih organizacija/zaklada u kontekstu globalnog društvenog i ekonomskog razvoja održala se od 28. do 30. kolovoza 2019. u IMPACT Centru u Zadru pod vodstvom Lise Thompson- Smeddle. Ispred Zaklade Sveučilišta sudjelovale su ravnateljica izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić i suradnica za razvojne projekte Andrea Laurić.

Kroz Akademiju filantropije bit će održane još četiri edukacije: Strateški razvoj i globalna filantropija (Zagreb, 10. do 11. rujna 2019.); Modeli zagovaranja za zaklade, strateški komunikacijski programi za organizacije s društvenim utjecajem, povezivanje provedbenih modela s taktikama za marketing kroz nove medije (Zadar, 26. do 28. rujna 2019.); Samofinanciranje zaklada, učinkovite kampanje za doniranje, društveni utjecaj filantropije (Šibenik, 23. do 25. listopada 2019.); Učinkovito komuniciranje s medijima, donatorima, donositeljima odluka i građanima, krizno komuniciranje (Zagreb, 27. do 29. studenoga 2019.).

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora