Otvorene prijave za Realizator SUPPORT modul

realizator_2019_opća slika_moduli_support

Nakon uspješnog pokretanja modula START i otvorenja natjecanja krećemo s usvajanjem i obogaćivanjem postojećeg znanja. Vrijeme je za SUPPORT modul! Kroz dvije praktične edukacije studenti će imati priliku naučiti kako generirati ideje i kreirati najbolja rješenja poslovnih slučajeva. Sudjelovanje nije obvezno, ali je svakako preporučljivo. Prijave su otvorene za sve studente/ice (dakle i one koji se ne natječu u Realizatoru). Za dodatnu motivaciju napominjemo kako će najaktivniji tim, osim novim znanjem, biti obogaćen i nagradom!

Generiranje poslovnih ideja: Tehnike & alati

Step Ri, 7. studenog 2019. od 10 do 13 sati

Na edukaciji sudionici će se upoznati s različitim tehnikama generiranja ideja i njihovom primjenom na konkretnim primjerima. Imat će priliku saznati o dostupnim izvorima poslovnih ideja, o različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja i oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja.

Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja

Step Ri, 12. studenog 2019. od 17 do 19 sati

Vrlo praktična radionica tijekom koje će polaznici naučiti kako definirati problem, analizirati situaciju, ponuditi odgovor, razraditi ideju te usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja.

Edukacije će voditi mag. oec. Neven Tamarut,  direktor za razvoj poslovanja i savjetnik za pokretanje poduzetničkog pothvata i strategiju zaštite intelektualnog vlasništva na Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Neven Tamarut vodeća je osoba u aktivnostima prijenosa tehnologije za nekoliko inovativnih projekata, a kao suradnik savjetovanjem potpomaže brojnim novoosnovanim tvrtkama, te tvrtkama u rastu i razvoju .

Prijavu na SUPPORT modul možete izvršiti OVDJE, a rok je 5. studenog 2019.

Partner projekta Step Ri svim sudionicima za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2019. omogućio je i korištenje njihovih prostora za rad na poslovnim slučajevima, kao i povremena savjetovanja u vezi slučaja.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora