Predana rješenja poslovnih slučajeva i otvoren PLAY modul

play

Nakon START, SUPPORT te LEARN & MINGLE, danas službeno započinje PLAY modul case study natjecanja Realizator 2019.

Rok za predaju rješenja poslovnih slučajeva istekao je jučer, a zaprimljeno ih je ukupno 26. Čestitamo svim timovima na predaji! Sljedeći korak je Pitching trening: 3 minute do uspjeha, odnosno radionica pripreme izlaganja rješenja stručnom žiriju na velikoj završnici natjecanja Pitching Day Competition.

Pitching trening vodit će Dario Zorić, poslovni trener i predavač s bogatim iskustvom. Nakon diplomskog studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi i SAD-u te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji. Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je studirao (stipendist Lee Iacocce) te živio i radio u više navrata. Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD). Danas je Dario Zorić direktor Riječke razvojne agencije PORIN. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA), Alumni Lehigh University i Alumni EFRI.

Radionica će biti održana u Step Ri-u (Radmile Matejčić 10a, Kampus) u dva termina:

– utorak, 3. prosinca 2019. u 16:30 sati

– četvrtak, 5. prosinca 2019. u 16:30 sati

Polaznici biraju samo jedan od dva ponuđena termina. Radi optimalnog načina rada, nastojat ćemo osigurati grupe s podjednakim brojem polaznika. S tim u vezi, molimo da se prijave osobe zabilježene za izlaganje rješenja na Realizator završnici. Pitching konzultacije bit će održane u ponedjeljak, 9. proisinca 2019. u 16:30 sati u Step Ri-u. Timovi koji izraze potrebu za dodatnim konzultacijama sve detalje dogovorit će direktno s trenerom Dariom Zorićem.

Prijaviti se mogu isključivo natjecatelji koji su predali rješenja poslovnih slučajeva. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 2. prosinca u 12 sati putem sljedeće PRIJAVNICE.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora