Prijavite se na master class ‘Journey to Work’

realizator_2019_predavanja i edukacije_masterclass

Master Class Journey to Work je radionica Learn & Mingle modula na kojoj ćete kroz praktične primjere usavršiti sastavljanje životopisa te pripremu za razgovor za posao.

Master Class Journey to Work

Put do posla je izazov koji čeka svakoga. Želite znati kako se pripremiti i pokazati svoje najbolje kvalitete novom poslodavcu?

RiHub, 18. studenog 2019. u 17:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 25

Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao je vježba iz koje možemo nešto naučiti. Iako je u današnje vrijeme većina mladih upoznata s osnovama pisanja dobrog životopisa, pronalaska poslovne karijere te uključivanjem u rad u gospodarskom sektoru, problemi u kanaliziranju svojih znanja i sposobnosti i dalje su neupitni. Osim isključivo edukativnog karaktera, radionica će svojim konceptom biti poticajnog karaktera te će potpomoći  mladima i u osobnom pogledu po pitanju ”Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao?”, a između ostalog bit će upoznati i sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovog puta karijere i drugim živim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a mladi nova snaga zajednice.

Radionicu će voditi Nikolina Sertić. Nikolina Sretić je završila MS studij Service Leadership and Innovation na RIT Croatia sa specijalizacijom u ljudskim potencijalima. Tijekom godina je završila niz edukacija i certifikacija vezanih za struku. Iskustvo predavanja stekla je kroz održavanje treninga iz područja ljudskih potencijala. Stručnjakinja je za razvoj ljudskih potencijala s višegodišnjim profesionalnim iskustvom iz raznih zemalja unutar i izvan EU. Tijekom karijere radila je u raznim područjima ljudskih potencijala, a neki od njih su: planiranje i provođenje zapošljavanja, employer branding, sustavi nagrađivanja, upravljanje učinkom te razvoj zaposlenika. Trenutne odgovornosti su joj planiranje, razvijanje i upravljanje provedbom sveobuhvatnih i učinkovitih smjernica koje podržavaju poslovnu strategiju i organizacijsku kulturu kako bi se omogućilo učinkovito upravljanje, razvoj organizacije i ljudskih potencijala. Nikolina smatra da je kvalitetno upravljanje timovima kroz uključivanje i raznolikost ključ uspjeha svake kompanije.

Prijaviti se možete putem ONLINE OBRASCA do 17. studenog 2019.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora