Medijska konferencija povodom 6. Donatorske aukcije slika

Donatorska aukcija slika, Metis,m Zaklada, Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke, Dječji dom Tić Rijeka

Povodom šeste Donatorske aukcije slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Metis d.d., u srijedu 28. studenog 2018. u Informativnom centru Grada Rijeke RI INFO održati će se medijska konferencija s početkom u 11 sati.

Aukcija će se održati tradicionalno u prosincu, a cilj joj je povezati lokalnu zajednicu, te gospodarski i akademski sektor kroz filantropiju i poticanje kulture doniranja.

U prethodnih pet aukcija prikupljeno je gotovo pola milijuna kuna, a iznosi su distribuirani ukupno osam institucija u područjima obrazovanja, umjetnosti, socijalne skrbi i zdravstva. Ove godine sredstva se prikupljaju za institucije u području sporta, socijalne skrbi i obrazovanja – Sportski savez osoba s invaliditetom grada RijekeDječji dom “Tić” Rijeka te Zakladu Sveučilišta u Rijeci za provedbu projekta Realizator 2019.

Na medijskoj konferenciji sudjeluju mr. Tamara Žakula Desnica, prof. psih., ravnateljica Dječjeg doma “Tić” Rijeka, Miljenko Mišljenović, predsjednik Sportskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke, Dorotea Pešić-Bukovac, voditeljica projekata tvrtke Metis d.d. i izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić, ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Donatorska aukcija bit će održana 6. prosinca 2018. u konobi Tarsa s početkom u 19 sati.
Veselimo se ponovnom susretu!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora