Dodijeljene nagrade pobjednicima Realizatora 2018.

Realizator, uniri, Grad Rijeka, FMTU, Odjel za biotehnologiju, case study, studenti, Index,Zaklada Sveučilišta, JGL, PGŽ, Geotech, Namještaj Mima, Jadranka hoteli

U ponedjeljak 21. siječnja 2019. u prostoru Akvarija na studentskom Kampusu, održana je dodjela nagrada pobjednicima treće edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator.

Nagrađena su najbolja rješenja svakog od šest poslovnih slučajeva, pa je tako 38 studenata iz 14 timova primilo novčane nagrade u ukupnom iznosu od 35.000,00 kuna. Nagrađen je i  najaktivniji tim edukacijskog modula i to  pozivnicama za zagrebački Bug Future Show 2019. te poklon paketom energetskih pločica First in the Raw.

First in the raw, bug future show, bug.hr

Uz ravnateljicu Zaklade Ivu Rinčić, dodjeli su prisustvovali i direktor za razvoj poslovanja Step Ri Neven Tamarut, te predstavnici ovogodišnjih poduzeća – Iva Ribarić (viša stručna suradnica za podršku razvojnim projektima Grada Rijeke), Goran Đorđević (viši stručni suradnik za razvoj i informacijsko-dokumentacijske poslove Doma zdravlja Primorsko-goranske županije),  Mirko Grošić (direktor tvrtke Geotech d.o.o.), Višnja Bilobrk (global brand manager tvrtke JGL d.d.) i Marina Marjanović (direktorica tvrtke Namještaj Mima d.o.o.) (predstavnica šestog poduzeća Jadranka hoteli d.o.o. nažalost nije mogla prisustvovati dodjeli). Predstavnici poduzeća i institucija pohvalili su profesionalnost natjecatelja, timski rad  i izvrsna rješenja, te istaknuli želju da se što više studenata uključi u ovakve projekte.

Iznimno nam je drago da smo ove godine ostvarili povjerenje još više poduzeća i partnera, studenata koji su prvi put na Realizatoru i povratak onih koji sudjeluju u natjecanju svake godine, neki još od prve edicije 2016. godine. U konačnici, Realizatorom želimo omogućiti studentima da se njihova rješenja poslovnih slučajeva i ostvare, te da se s dobivenim iskustvom i znanjem istaknu na tržištu rada.

Kroz dosadašnje tri edicije Realizatora ukupno je sudjelovalo 12 poduzeća i institucija te gotovo 250 studenata s različitih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, a zaprimljeno je preko 60 izvrsnih poslovnih rješenja. Ovakvi rezultati nam potvrđuju potrebu za ovakvim projektima u zajednici i najavljuju četvrtu ediciju Realizatora, u još većem i bogatijem izdanju.

Čestitamo još jednom svim dobitnicima/cama, te zahvaljujemo svim poduzećima, partnerima, vanjskim suradnicima i studentima što su omogućili održavanje još jednog uspješnog Realizatora!

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora