Prijavi se na prvo riječko case study natjecanje!

realizator-fb-cover1

Zaklada Sveučilišta u Rijeci organizira prvo riječko sveučilišno case study natjecanje – Realizator 2016.! Projekt koji je osmišljen i provodi se u okviru Riječke ideje, inicijative povezivanja različitih aktera s ciljem razvoja lokalne zajednice.

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i gospodarske zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu, te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada. Natjecanje je namijenjeno studentima različitih razina i područja interesa, a osim što stječu vrijedno iskustvo, studenti  na ovaj način upoznaju i predstavljaju se potencijalnim poslodavcima.

U prvoj ediciji natjecanja sudjeluju tri istaknuta poduzeća iz Rijeke i bliže regije, i to iz turističkog, tehničkog i zdravstvenog sektora. Poslovni slučajevi Realizatora 2016. su:

Villa Kapetanović d.o.o. –  Projekt razvoja i promocije privezišta Hotela Navis

Klinički bolnički centar Rijeka – Usluge za otvoreno tržište

Alarm automatika d.o.o. – Pametan dom (Smart home) za svakoga

Predviđeno trajanje projekta je od 12. listopada do sredine prosinca 2016. Prijave se vrše putem online prijavnog obrasca, do 30. listopada 2016. na sljedećoj poveznici. 

Uvodno predstavljanje partnerskih poduzeća i poslovnih slučajeva održat će se 27. listopada 2016. u prostorijama Znanstveno tehnologijskog parka STEP RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka) s početkom u 17 sati. Osim natjecateljskog djela, dodatni sadržaji Realizatora 2016. uključuju radionice prezentacijskih vještina i generiranja ideja. Realizator završava dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta. Pobjednička rješenja biti će nagrađena novčanim iznosom i popratnim nagradama na svečanoj dodjeli.

Pravilnik natjecanja možete pročitati ovdje, a za sve upite, slobodno nam se obratite na realizator@uniri.hr.

 

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora