5 razloga zašto se ne prijaviti na Realizator 2018.

Dragi studenti i studentice,

ukoliko ste još u nedoumici oko prijave i sudjelovanja, donosimo vam pet razloga zašto se (ne)prijaviti na case study natjecanje Realizator 2018.!

1. Ne volite upoznavati nove ljude

Trening

Case study natjecanje nudi vam priliku za povezivanje, ne samo s predstavnicima uspješnih poduzeća, već i sa studentima sličnih interesa. Zajednički rad na projektima je najbolji način za osmisliti nove ideje i poslovne planove, a možda baš pronađete nekoga s kim ćete pokrenuti budući start up ili novi proizvod. Na Realizatoru ćete učiti iz prve ruke od kolega, ali i od poznatih poduzetnika, inovatora i kreativaca koji su prošli isto razdoblje i nedoumice koje vi možda prolazite sada, a danas su ponosni vlasnici svojih poduzeća i rade ono što ih ispunjava.

2. U potpunosti ste zadovoljni svojim životopisom

DSC_0616

U današnje vrijeme nije dosta imati samo završen fakultet. Poslodavci traže studente koji su imali dodatne aktivnosti uz studiranje, a rješavanje poslovnog slučaja velikog poduzeća je upravo jedna zbog koje će se vaš životopis istaknuti. Dodati stavku poput: “Dobitnica nagrade za rješenje poslovnog slučaja Grada Rijeke na case study natjecanju Realizator 2018.” sigurno će vas istaknuti iz mora drugih prijava.

3. Smatrate da je teorija važnija od prakse

DSC_0439

Case study natjecanja su savršen način za primijeniti teoriju u stvarne poslovne situacije. Poduzeća vam nude svoje realne zadatke i izazove, te priliku da budete dio njihovog rješenja. Također, teme slučajeva su raznovrsne, od marketinga i promocije pa sve do specifičnih područja poput zdravstva ili građevine. One vam nude praktičan uvid u struku, a ako možda još niste dovoljno sigurni u odabir profesije, ovo je idealna prilika za provjeru.

4. Ne razmišljate o poslu nakon studijaDodjela I.

Poduzeća koriste case study natjecanja kao priliku za razmatranje i upoznavanje potencijalnih budućih zaposlenika. Osim što ćete ostvariti poznanstva s poslodavcima, ukoliko se istaknete, postoji mogućnost i zaposlenja, kao što je bio slučaj za jednog od prošlogodišnjeg pobjednika Realizatora 2017. Samo upoznavanje poduzeća i rad na njihovim slučajevima čini vas prepoznatljivima kada se jednoga dana budete prijavljivali na njihove oglase za posao.

5. Volite rutinu

kastavka mjeseca,-5599

Iako je studentsko doba najljepše, ponekad se čini kao da je svaki dan isti, a ništa se zapravo ne mijenja. Ulaskom u Realizator nakon samo dva mjeseca imat ćete nove vještine, nove prijatelje i poznanstva, kontakte s poduzećima i uspješnim poduzetnicima, te vidljiv rezultat, a sve to u neformalnoj i zabavnoj atmosferi.

Ukoliko se niste pronašli u ovih pet podnaslova već u tekstovima ispod slika, proučite poslovne slučajeve i program Realizatora 2018., te nam se pridružite danas u 17 sati na Otvorenju Realizator 2018. u Step Ri-u (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka) kada će predstavnici poduzeća prezentirati poslovne slučajeve, a vi odabrati svoj. Prijave su otvorene još samo nekoliko dana, do 21. listopada, a prijaviti se možete putem sljedeće PRIJAVNICE

Veselimo se druženju!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora