Pridružite se Realizator LEARN & MINGLE modulu

realizator_2019_opća slika_moduli_learnmingle

LEARN & MINGLE interaktivni je Realizator modul s ciljem učenja, umrežavanja i druženja. Tri događanja bit će održana u kreativnom centru Ri.Hub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

Speed date Realiziraj se!

Imate ideju rješenja poslovnog slučaja, ali i bezbroj pitanja i nedoumica? Voljeli biste dobiti stručni savjet?

14. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 24

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i StartUp Inkubator udružili su snage u inovativnom programu Speed date Realiziraj se!. Analizirajući potrebe i povratne informacije natjecatelja, uočena je potreba za pojedincima s iskustvom koji bi studentima bili na raspolaganju za pitanja i nedoumice s kojima se susreću tijekom izrade rješenja. Stoga koristimo ovaj poznati format u svrhu dinamičnog mentorskog programa.

Prijave i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu je 12. studenog 2019.

Master Class Yourney to Work

Put do posla je izazov koji čeka svakoga. Želite znati kako se pripremiti i pokazati svoje najbolje kvalitete novom poslodavcu?

18. studenog 2019. u 17:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 25

Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao je vježba iz koje možemo nešto naučiti. Iako je u današnje vrijeme većina mladih upoznata s osnovama pisanja dobrog životopisa, pronalaska poslovne karijere te uključivanjem u rad u gospodarskom sektoru, problemi u kanaliziranju svojih znanja i sposobnosti i dalje su neupitni. Osim isključivo edukativnog karaktera, radionica će svojim konceptom biti poticajnog karaktera te će potpomoći  mladima i u osobnom pogledu po pitanju ”Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao?”, a između ostalog bit će upoznati i sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovog puta karijere i drugim živim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a mladi nova snaga zajednice.

Prijava i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu 16. studenog 2019.

Tribina Dual Career: Business or Pleasure?

Je li „power couple“ samo mit? Ako ne, kako (ne) funkcioniraju dvije karijere?

21. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Voditeljica: Vedrana Lisica Pavlović

Ekonomske i ideološke promjene koje su proteklih desetljeća obilježile svijet u velikoj su mjeri utjecale na položaj pojedinaca u poslovnom svijetu, nepovratno promijenivši i način funkcioniranja modernih parova i obitelji. Spomenuto posebno vrijedi u slučajevima kada oba člana para imaju karijeru, pri čemu karijera znači puno više od stjecanja životnih prihoda (tzv. earners), te zahtijeva višu razinu predanosti, angažmana i odgovornosti. Takozvana „dvostruka karijera“ (eng. dual career; DC) stoga je nedvojbeno „razapeta“ između motiviranosti, produktivnosti i dokazivanja, predstavljajući pravi izazov ravnoteži u  privatnom životu. Stoga nam je izuzetno drago ugostiti uspješne privatno-poslovne parove iz gospodarstva, kreativne industrije i akademske zajednice s kojima ćemo među prvima u nas otvoriti temu i diskusiju o izazovima dvostruke karijere.

Više informacija na POVEZNICI. Ulaz je slobodan.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora